Jag kan inte sluta tänka på jimmy. Jag tänker på honom varje dag, kan knappt äta eller sova ordentligt. Men ibland så sover jag för mycket. Han har inte hört av sig på hela helgen, men fick ett meddelande från honom i onsdag att han jobbar väldigt mycket, han håller på att byta schema. Men han hör väl av sig snart. Annars så får jag ha tålamod, han hör av sig när han vill det. Jag försöker att leva mitt liv, men det är väldigt svårt. när man inte får höra något av han. Men jag vet ju att han jobbar en massa, så jag får försöka att klara mig. Men jag tror att jag kanske har hittat min själsfrände. Men jag är inte säker om jag gjort det. Denna helg så har jag bara varit inne hela tiden, har inte gått till någon. Suttit i min ensamhet och bara varit ledsen och hoppats att jimmy ska höra av sig. Men han har inte gjort det än, så jag får väl se när det blir. Jag vet att jag kommer vara glad när han väl hör av sig, och allt jobbigt kommer att suddas ut.