Just nu så hatar jag mitt liv, har ingen att prata med. Ingen som älskar mig och ingen att vara med alls. Jag vet att jimmy gillar mig, men det räcker inte. Jag hatar denna stad med. Vill väldigt gärna fara härifrån och se något annat ett tag. Jag vet inte om en vecka i Stockholm räcker. Jag önskar att jag hade någon att prata med, men just nu verkar det som jag inte har det. Förutom mina föräldrar, men det är inte så kul att prata med dem. Jag verkar inte kunna prata med veronika , hon anklagade mig för säga saker till Roger och Samuel. Men jag kommer inte ihåg att jag sagt något. Så just nu kan jag inte prata med henne. Jag saknar min gamla vän , som jag kunde säga allt till. Men han sa upp vänskapen och jag fick aldrig veta varför. Han ville bara inte prata med mig längre. Jag verkar stöta bort folk , eller såra folk. så ingen vill ha mig i närheten. Men det är nog lika bra det. Ska gå in i min bubbla och inte prata med någon eller säga något mer, till någon. För ingen vill hör det än då så. Så just nu så vill jag försvinna från denna stad , ett bra tag. Kanske aldrig komma tillbaka.